Colors of Sápmi

Man förstår var samerna har fått sina otroligt vackra färger ifrån

Förra sommaren fick jag uppleva ett ljus jag bara haft förmånen att se två gånger under mitt liv.

Var ute på en fotorunda för att försöka fånga det fantastiska nattljus vi har här uppe sommartid. Plötsligt ser jag en dramatisk förändring i ljuset och jag satte mig naturligtvis i bilen och körde mot det.

Ofta blir jag väldigt rörd när jag fotar. Det kan vara en plats, ett ljus, ett litet djur som nyfiket tittar på mig eller en doft, en liten fågels vackra sång.

Naturen berör mig och rör vid mitt hjärta och min själ. När jag fotade det ljus som bilden visar, rann mina tårar och jag blir fortfarande väldigt rörd när jag ser den. Det var ett stort ögonblick och stunden är sparad djupt i mitt hjärta.

Önskar dig en fin dag och tack för besöket!

Ewa